Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms.

Telindus biedt krachtige, passende end-to-end oplossingen voor uw IT platform. Zodat u soepel mee beweegt en wendbaar bent in de digitale wereld. In alles wat we doen focussen we op uw succes: hier gaan we ver voor. De inzet van de kennis en kunde van onze experts is daarom van het hoogste niveau, vernieuwend en meer dan up-to-date: wij zijn de first mover. We zetten slimme en innovatieve services in die aansluiten op uw huidige situatie én uw toekomstige doelen. Op elk moment investeren we in hechte samenwerking, waarbij wij u graag verrassen en inspireren. Samen maken we de volgende stap.

 

Missie

Elke klant ontzorgen en laten excelleren en accelereren door de inzet van een complete set uitmuntende IT-infrastructuur services.

 

Visie

Het succes van uw organisatie staat of valt bij uw effectiviteit – uw vermogen om te presteren én anticiperen. De rol van IT neemt hierbij toe. Zeker nu veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, grenzen tussen disciplines vervagen en alles met alles verbonden raakt. IT heeft zich dan ook ontwikkeld tot business enabler: dé bepalende factor voor de betrouwbaarheid én de wendbaarheid van uw organisatie. Hier wordt bepaald hoe robuust u bent. Hoe slagvaardig uw mensen kunnen werken. Hoe waardevol u kunt zijn voor uw omgeving. En hoe innovatief u in de toekomst kunt worden. Er is daarom alle reden om de ontwikkeling van uw IT integraal en vanuit business-doelen aan te pakken. Want wat uw ambities vandaag ook zijn, uw IT bepaalt hoeveel succes u morgen heeft. Dit geldt zeker ook voor het fundament: uw IT platform.

Gesloten Vacatures & Stages van Telindus (voorheen ION-IP b.v.)