Als technologie-integrator realiseert Technolution innovaties voor haar klanten. Technologie die waarde creëert voor uw bedrijf. Wij werken samen met u aan de beste oplossingen, van concept tot waardevol product of dienst.

 

Onze werkwijze

De ontwikkeling begint altijd met een innovatief idee, of dat nu van jezelf is of dat we samen bedenken. Bij de ontwikkeling van dit idee zorgen we er eerst voor dat de bijbehorende business case deugdelijk is. Daarna gaan we aan de slag. We ontwikkelen en realiseren het systeem of product met behulp van onze technische expertise en onze kennis van uw domein. Daarnaast bieden we ook onderhoud en ondersteuning en life cycle management. Ideeën voor verbetering vloeien vaak voort uit het gebruik en sluiten zo de kringloop. Zo blijven we samen innoveren.

 

Projecten en producten

Wij zetten onze multidisciplinaire expertise effectief in om de beste oplossing voor u te vinden, of het nu gaat om het ontwikkelen van elektronica, programmeerbare logica, (embedded) software of een combinatie van deze zaken. Heeft u een specifieke vraag of wilt u een specifiek product laten ontwikkelen? Wij kunnen dit voor u als project realiseren. Soms gaat het om 100% maatwerk, maar waar mogelijk gebruiken we onze bouwstenen om in korte tijd een oplossing op maat te creëren. En we kunnen u een van onze producten aanbieden als uw wens geen maatwerk is.

 

Defensie, veiligheid en beveiliging

Dit gebied is een van de speerpunten van ons bedrijf. Al jaren ontwikkelen wij oplossingen voor ministeries, bedrijven en instellingen om hun veiligheid te vergroten. Typische voorbeelden zijn communicatieoplossingen met een hoge mate van zekerheid, hoogwaardige voedingen en betalingsoplossingen. We hebben de faciliteiten om beveiligingsoplossingen te ontwikkelen volgens de hoogste normen en onze collega's zetten zich in om de wereld veiliger en zekerder te maken.

 

Pand Technolution