TÜV Nederland is gevestigd in Best en heeft meer dan 175 goed opgeleide en ervaren medewerkers. Wij maken deel uit van TÜV NORD GROUP met het hoofdkantoor in Essen (Duitsland).

 

TÜV Nederland bevordert de veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en het milieu voor organisaties en medewerkers, de overheid en de maatschappij door het evalueren en verspreiden van kennis. Alles is gebaseerd op vertrouwen, onafhankelijkheid, transparantie, competentie, objectiviteit en integriteit.

 

Onafhankelijke beoordelingen kunnen obstakels binnen klantenorganisaties aantonen en vervolgens helpen bij het creëren van draagvlak voor maatregelen om de betrouwbaarheid te verbeteren en conformiteit aan te tonen. We zoeken naar een bevestiging van de conformiteit van het systeem, niet naar defecten.

 

De belangrijkste activiteiten van TÜV zijn testen, inspectie, certificering, engineering en training (TICET).

 

Onze beveiligingsactiviteiten zijn gericht op alle lagen van ondernemingen, systemen en componenten. Onze beveiligingsportfolio is afgestemd op vijf stromen: Enterprise Security, Cyber Security Services, Data Center Security, Common Criteria en Trusted Services. Audits volgens de (internationale) normen en regelgeving zoals ISO 27001, ISO 22301, NEN 7510, ETSI en met assessments en evaluatie van datacenters, security management, databeveiliging en consultancy.