De digitalisering van onze samenleving gaat snel. Software en systemen zijn overal aanwezig en met elkaar verbonden door middel van netwerken. De maatschappij en organisaties zijn daar in toenemende mate op aangewezen. Digitale beveiliging wordt steeds belangrijker en moet door professionals worden gewaarborgd.

 

Het is onze missie om onze klanten te helpen controle te krijgen over hun digitale beveiliging door het leveren van onafhankelijk advies, test- en beoordelingsdiensten. Wij bundelen onze diensten in een compleet portfolio dat onze klanten in staat stelt om proactief te handelen, en controle te krijgen over hun digitale beveiliging, met betrekking tot mensen, processen en technologie. Onze diensten zijn onderverdeeld in vier hoofdservicelijnen: Advisory & Audit', 'Security Testing', 'Training & Awareness' en Certificatiediensten.

 

Secura, voorheen bekend als Madison Gurkha, is opgericht in 2000 en heeft een gemotiveerd en toegewijd team met kantoren in de twee belangrijkste technologische centra van Nederland: Eindhoven en Amsterdam.

 

 

 

 

Vacatures & Stages van Secura