De Kamer van Koophandel is verantwoordelijk voor de registratie van gegevens in het Handelsregister en het bijhouden van het register. Daarnaast voorzien wij ondernemers van relevante informatie zodat wij ze kunnen ondersteunen bij het starten van (succesvolle) bedrijven, het innoveren en het zakendoen in zowel Nederland als in het buitenland. Wij verbinden ondernemers met elkaar en met relevante organisaties om hen te helpen slagen in hun (groei)ambities.

 

Het spreekt voor zich dat dit ook geldt voor de groeiende Security sector die een belangrijke bijdrage levert aan de (cyber)veiligheid van bedrijven in Nederland en in het buitenland. De Kamer van Koophandel is een publieke dienstverlener zonder winstoogmerk. We werken samen met andere overheidsorganisaties en andere partijen in de markt.

 

Ook zijn wij verantwoordelijk voor de begeleiding van het Security MKB via MKB Connect, de helpdesk van HSD voor het MKB en ondernemers uit de Security branche, die hun bedrijf willen laten groeien of op zoek zijn naar mogelijkheden voor innovatie.

Gesloten Vacatures & Stages van Kamer van Koophandel (KvK)