Tijdens het Ondernemersplein op 29 mei 2013 hebben de Rabobank Regio Den Haag en HSD hun samenwerking aangekondigd om actief samen te werken binnen het veiligheidscluster in de regio. Sindsdien werken de Rabobank en HSD nauw samen om het bedrijfsleven (van startende tot grote onderneming) te versterken. Daarnaast worden voortdurend samenwerkingsmogelijkheden onderzocht op het gebied van innovatie in cybersecurity. De Rabobank is tevens huisbank van HSD.

 

Sinds 2013 zijn de Rabobank en HSD een 'Secure match' en werken ze samen aan initiatieven als workshops voor ondernemers over Cybersecurity, interactieve kapitaalmarkt om vraag en aanbod van kapitaal op elkaar af te stemmen. Tot slot stimuleren we het delen van kennis, bijvoorbeeld door het begeleiden van handelsmissies rond het thema Cybersecurity, zoals recentelijk de missie naar Atlanta (oktober 2015).

 

Deze samenwerking sluit naadloos aan bij de ambitie van de Rabobank Groep om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het welzijn en de welvaart van Nederland en te voldoen aan onze missie om een zinvolle coöperatie te zijn. We voelen ons verantwoordelijk voor de sociaaleconomische ontwikkeling van onze klanten, door te investeren in de samenleving en actief deel te nemen.

 

 

 

 

 

Gesloten Vacatures & Stages van Rabobank Regio Den Haag