Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is een van de meest vooraanstaande forensische laboratoria ter wereld. Vanuit het ultramoderne, speciaal gebouwde pand in Den Haag levert het NFI producten en diensten aan een breed scala van nationale en internationale klanten.

 

In een dynamische omgeving produceren toegewijde professionals snel en effectief forensische analyses. Zo draagt het NFI bij aan de opsporing en vervolging van verdachten en de vrijspraak van onschuldige partijen. Door de objectieve informatiepositie van haar cliënten te verbeteren levert het NFI een relevante bijdrage aan de strafrechtketen. Het instituut bestaat uit meer dan dertig verschillende forensische disciplines en is daarmee uniek in Nederland.

 

Het maakt gebruik van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten. Gepassioneerde professionals van het NFI concentreren zich op het snel leveren van begrijpelijke, objectieve en - indien nodig - interdisciplinaire forensische analyses, met als doel de informatiepositie van de cliënt te verbeteren. Het NFI is onafhankelijk en neemt geen bepaald standpunt in ten aanzien van schuld of onschuld.

Gesloten Vacatures & Stages van Nederlands Forensisch Instituut (NFI)