Werken bij de TU Delft

De TU Delft heeft meer dan 19.000 studenten en 5.000 medewerkers, allen gedreven door een fascinatie voor wetenschap, design en techniek. Onze universiteit is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent uit binnen- en buitenland om ervoor te zorgen dat ons onderzoek en onderwijs op het allerhoogste niveau blijft. Met ongeveer vijfduizend medewerkers is de universiteit de grootste werkgever in de regio Delft. De acht faculteiten, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten, onderzoekscholen en de centrale ondersteuningsorganisatie (het University Corporate Office) bieden een zeer breed scala aan banen en functies. De diversiteit binnen de TU Delft biedt kansen voor iedereen, van hoogleraar tot promovendus, en van financieel administrateur tot ICT-specialist.

 


Een carrière bij de TU Delft


Ontwerp je eigen toekomst

Academische carrière

Technologische onderzoekers werken op het kruispunt van wetenschap, technologie, maatschappij en organisatie. Ze moeten worden gedreven in onderzoek, onderwijs en management, en ze moeten ook wat zakelijk inzicht hebben. Als onderzoeker van de TU Delft bouw je een carrière op in een internationale omgeving waarin je wordt omringd door talent.

 

Niet-academische carrière

Ontwikkel jouw professionele vaardigheden als ondersteunend personeel van de TU Delft. Een carrière bij de TU Delft betekent werken in een dynamische en inspirerende omgeving, doen waar je goed in bent en tegelijkertijd een echte bijdrage leveren met je werk. Werken bij de TU Delft betekent immers het bevorderen van wetenschap en innovatie, het ondersteunen van onderwijs en onderzoek.

Gesloten Vacatures & Stages van Technische Universiteit Delft