De wereld verandert drastisch door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën. Geen enkel bedrijf of organisatie kan de gevolgen van deze uitgebreide digitalisering en informatisering negeren. Deloitte herkent de problemen binnen uw branche en vertaalt uw toekomstige zakelijke uitdagingen naar creatieve en innovatieve oplossingen.

 

Deloitte is een professioneel dienstverlenend bedrijf met meer dan 200.000 professionals, en kantoren in meer dan 150 landen wereldwijd. Met ruim 4.500 medewerkers en 18 kantoren in Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belastingen, consulting, risicomanagement en financieel advies. De professionals van Deloitte werken in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een breed perspectief op de vraagstukken waar uw bedrijf mee te maken heeft. Deloitte is een betrouwbare en innovatieve partner die u inzicht geeft in de mogelijkheden van uw toekomstige onderneming.

 

Naast onze creatieve en innovatieve oplossingen vinden we het belangrijk om onze kennis te delen met klanten, relaties en toekomstig talent. Via Deloitte Academy bieden wij trainees vanuit elke expertise de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen die worden gefaciliteerd door onze Deloitte Cyber Risk Services professionals. Deze HackLabs worden gefaciliteerd om onze kennis en ervaring te delen, maar ook om jongere generaties te inspireren en uit te dagen. Tijdens deze interactieve dagen helpen wij studenten, die geïnteresseerd zijn in technologie, te ontdekken welke innovatieve mogelijkheden deze wereld voor hen biedt.

 

Wilt u meer informatie over Deloitte of contact opnemen met de Deloitte-professionals om ideeën uit te wisselen, bezoek dan onze website.

 

 

 

Gesloten Vacatures & Stages van Deloitte