Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool heel normaal. Want door zijn ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Lukt het om eigenzinnige onderwijsprogramma’s te ontwerpen die studenten helpen zelfbewust te functioneren in een mondiale samenleving die zich steeds sneller ontwikkelt.

 

Alle werelddelen

Op de hogeschool is die internationalisering zichtbaar. Uit alle werelddelen komen studenten een bachelor- of masteropleiding volgen aan een van de vier vestigingen van De Haagse. Aangetrokken door het imago van de ‘Stad van Vrede en Recht’, die internationaal bekend staat als ‘City of Peace and Justice’.

 

Welkom voelen

De Haagse vindt het belangrijk dat die diverse en internationale populatie studenten én medewerkers zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen. Zet zich in om hen de kans te geven succesvol een hbo-studie af te ronden, zelfs als daar maatwerkprogramma’s voor nodig zijn. En de hogeschool geeft zijn docenten volop mogelijkheden zichzelf te professionaliseren.

 

Verbindingen leggen

Kwalitatief hoogwaardig onderwijs, dat wil De Haagse bieden. Dat kan door middel van onderzoek. De lectoraten van de hogeschool spelen daarbij een belangrijke rol: zij leggen verbindingen tussen onderwijs, praktijk en toegepast onderzoek. En daar profiteren studenten weer van, want zij studeren af als kenniswerkers. Als wereldburgers, met een nog grotere leergierigheid en zelflerend vermogen. Die, eenmaal afgestudeerd aan de kennisinstelling die de hogeschool is, met een open blik de wereld in kunnen kijken.

Gesloten Vacatures & Stages van De Haagse Hogeschool