Fox-IT voorkomt ernstigste cyberdreigingen, lost ze op en beperkt dreigingen met slimme oplossingen. Dit doet Fox-IT in opdracht van de overheid, defensie, rechtshandhaving, kritieke infrastructuur, het bankwezen en multinationale ondernemingen wereldwijd.

 

Het is onze missie van om technische en innovatieve oplossingen voor elkaar te krijgen die uiteindelijk zorgen voor een veiligere samenleving. Dat doen we door geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten aan te bieden. We hebben een sterke focus op innovatie en een onvermoeibare toewijding aan onze klanten, onze waarden en onze integriteit.

 

Naarmate de ontwikkelingen op het gebied van IT de mogelijkheden voor misbruik door cybercriminelen, overheidsactoren en terroristen vergroten, loopt Fox-IT voortdurend voorop bij de bescherming van onze klanten. Onze producten en diensten verbeteren de preventie-, detectie- en responsmogelijkheden door voortdurend het netwerk en de eindpunten van onze klanten te bewaken met onze eigen innovatieve producten en gespecialiseerde medewerkers. We verharden de beveiliging van kritieke IT-netwerken en -systemen en trainen medewerkers op verschillende gebieden van cyberveiligheid. Intelligentie is de sleutel tot alle diensten die we leveren, en met onze zeer ervaren beveiligingsspecialisten die 24/7 informatie over bedreigingen verzamelen en analyseren, beschikken we over een van de meest geavanceerde Security Operation Centers ter wereld.

 

We monitoren IT-infrastructuur van een tal van grote ondernemingen, richten ons op gebieden waar systemen het meest kwetsbaar zijn, en binnen sectoren waar beveiliging het meest essentieel is waaronder overheidssystemen en in vitale infrastructuursectoren zoals Energy en Finance.

 

Fox IT 20150218 Fox SOC Pano2 2560

Gesloten Vacatures & Stages van Fox-IT