KPMG werkt voor een veiliger Nederland samen met een breed scala aan private en publieke organisaties. Dit doen we door trends en ontwikkelingen te signaleren en te vertalen naar kant-en-klare oplossingen voor onze klanten.

 

Het Security domein is in beweging: klassieke beveiligings- en veiligheidsvraagstukken blijven bestaan, maar actuele vraagstukken, zoals terrorisme, vluchtelingen, creëren nieuwe waarden en dus nieuwe uitdagingen. Onze maatschappij verandert door nieuwe technologie en door de snelle en brede penetratie van deze technologie. Organisaties in het veiligheidsdomein moeten in staat zijn om snel ontwikkelingen te detecteren en moeten flexibel genoeg zijn om antwoorden te geven en relevant te blijven.

 

KPMG biedt organisaties begeleiding en ondersteuning bij transformatieprocessen; hoe bereiden we ons voor op morgen met de lessen van gisteren in het achterhoofd? Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, is KPMG altijd op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking om de beste oplossingen te vinden. Zo verbinden we start-ups met bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen voor hun uitdagingen. Met de Start-Up Scan beoordelen we welke start-up een oplossing kan bieden voor de gestelde vraag, maar bieden we ook zekerheid over de start-up zelf.

 

Ook helpen we grote entiteiten om actiever en effectiever van binnenuit te innoveren. Daartoe bieden we een platform dat organisaties helpt bij het vormgeven en stimuleren van het vernieuwingsproces binnen de organisatie en bij het delen van ervaringen om kruisbestuiving mogelijk te maken.

 

Door onze samenwerking met de partners binnen HSD hopen we nog meer innovatieve oplossingen te vinden voor maatschappelijke en actuele veiligheidsvraagstukken.

 

Over KPMG: KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. Wij benutten de expertise van 162.000 professionals in 155 landen. Onze focus: organisaties helpen om goed geïnformeerde beslissingen te nemen en uit te blinken in de wereld van vandaag en morgen. Kijk voor meer informatie op www.kpmg.nl

Vacatures & Stages van KPMG

Gesloten Vacatures & Stages van KPMG