De toekomst van offshore energie zal worden bepaald door bedrijven met een solide reputatie, een gezonde bedrijfsvoering en een sterke financiering. En de meest complexe drijvende productiesystemen in de sector zijn afhankelijk van bekwame, innovatieve mensen.

 

Bij SBM Offshore gedijen de werknemers, worden ze gesterkt door een coöperatieve managementstijl en worden ze uitgedaagd door vooruitstrevende projecten.

 

We hebben een breed scala aan professionele disciplines nodig en we weten hoe belangrijk het is om onze mensen de tools te bieden die ze nodig hebben om uit te blinken, met inbegrip van enkele van de beste voordelenpakketten en concurrerende compensatieprogramma's in de industrie.

 

Onze internationale aanwezigheid betekent dat we onze krachten bundelen met kantoren van Monaco tot Maleisië, van Brazilië tot Nederland, de Verenigde Staten en daarbuiten.


Maak van de wereld uw werkplek.

 

Werken bij SBM Offshore betekent een carrière opbouwen in een internationale, dynamische en uitdagende markt.


Werken in Schiedam

Onze medewerkers werken binnen flexibele projectteams en bieden verschillende niveaus van verantwoordelijkheid.

 

Bij SBM ben je betrokken bij grootschalige projecten, waarvan sommige zich uitstrekken over een aantal jaren, vanaf het voorstel tot de start van de werkzaamheden. Projecten zijn meestal de gezamenlijke inspanning van meerdere landen en worden vaak vanuit Schiedam aangestuurd.

 

Onze medewerkers worden aangemoedigd om interessante en innovatieve oplossingen aan te dragen in de richting van onze projecten. Pro-activiteit en initiatief worden gewaardeerd.

 

Gezien de internationale geest van ons bedrijf (alleen al het Schiedamse kantoor telt meer dan 30 nationaliteiten!) bieden internationale reizen en werken in het buitenland voor verschillende lengtes interessante mogelijkheden voor diegenen die hun horizon willen verbreden.

 

Gesloten Vacatures & Stages van Single Buoy Moorings