"Safety en Security hebben betrekking op het fysieke en het digitale, de perceptie en de realiteit".

 

Voor welvaart en welzijn is het van cruciaal belang dat de samenleving veilig en zeker is, en dit ook voelt. Voor TNO is het belangrijk om die partijen te ondersteunen die ons deze veiligheid en zekerheid geven. Of het nu gaat om Defensie, politie, brandweer of het bedrijfsleven, wij gebruiken onze kennis en technologie om innovaties te creëren voor die mensen die zich dagelijks inzetten voor onze veiligheid en zekerheid.

 

Door middel van Nationale Veiligheid & Crisisbeheersing richt TNO zich op dreigingsanalyse, risicobeoordeling, capaciteitsplanning, risico- en crisisbeheersing, terrorismebestrijding, bestrijding van de georganiseerde misdaad, en de integrale aanpak in kwetsbare staten en conflictgebieden. Internationale en nationale veiligheid zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Bij TNO Cybersecurity zien we zowel de risico's als de voordelen van onze digitale wereld. Wij maken het mogelijk om de kansen nu en in de toekomst te benutten. We debatteren over de juiste vraagstukken en creëren diepgaand, integraal onderzoek en innovatieve oplossingen. We maken onze samenleving en economie veilig, veerkrachtig en succesvol. Kortom: we laten cyber voor u werken.

Gesloten Vacatures & Stages van TNO